Maling af trappeopgang

Professionel service til andels-/boligforeninger og virksomheder i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Professionel maling af trappeopgange

Er jeres trappeopgang slidt og trænger til en opfriskning, eller ønsker I et helt nyt udseende for at løfte ejendommens samlede indtryk? Kontakt os med det samme, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Hos Opgangsrenovering er vi specialister i maling af trappeopgange. Vi bruger professionelt udstyr, så vi hurtigt er færdige således, at vi er til mindst muligt gene for beboere eller medarbejdere, og I kan nyde godt af et pænt resultat i høj kvalitet.

Vi går meget op i planlægningsprocessen for at sikre, at resultatet matcher jeres forventninger. Med 20 års erfaring kan vi sikre en effektiv og problemfri renoveringsproces, der respekterer både jeres tid og ressourcer.

Vi hjælper både bolig- og andelsforeninger og private virksomheder.

500+

Opgange renoveret

20+

År i branchen

Dialog sikrer kvalitet og tilfredshed

Vi har specialiseret os i trappeopgange og er derfor eksperter på området. Med mere end 500 projekter i baghånden har vi også erfaringen til at kunne sikre jer et professionelt resultat, uanset hvad I skal have lavet.

Vi er i grundig dialog med jer fra starten, så vi er sikre på at det endelige resultat stemmer overens med jeres forventninger. Her afstemmer vi også, hvorvidt der skal spartles, slibes eller andet, så resultatet står helt skarpt i sidste ende.

Tag kontakt og hør mere om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring på 23 31 50 65, send en mail til kontakt@opgangsrenovering.dk eller udfyld vores kontaktformular – vi vender tilbage så hurtigt vi kan. Vi ser frem til at høre fra dig!

  • Specialister i opgange

    Vi har i mere end to årtier beskæftiget os næsten udelukkende med renoveringer af trappeopgange og bagtrapper.

  • Vi sikrer høj kvalitet

    Uanset hvilket projekt vi står med, kan du forvente et veludført resultat i høj kvalitet. Derfor kan du trygt vælge os.

  • Totalentreprise

    Skal vi varetage hele projektet? Vi sørger for alt koordinering og dialog, selve udførelsen og den endelige slutrengøring.

Book et uforpligtende møde