Renovering af trappeopgang

Professionel restaurering af trappeopgange og bagtrapper – vi tager gerne totalentreprisen

Komplet renovering af trappeopgang

Skal I have renoveret jeres opgang og/eller bagtrappe? Kontakt os allerede nu, så finder vi et uforpligtende tilbud. Vi kører i hele Storkøbenhavn og i store dele af Nordsjælland.

Når det kommer til renovering af trappeopgange, har I her fat i en specialist. Vi tilbyder en totalentreprise-løsning, hvor vi tager hånd om hele processen fra start til slut. Det inkluderer både planlægning, koordinering af håndværkere, selve udførelsen samt den afsluttende rengøring og kvalitetskontrol.

Vi sørger for, at alt fra logistikken omkring materialer til den løbende kommunikation med ejendommens beboere eller brugere håndteres professionelt, og vi er i gennemgående dialog med jer undervejs.

Vi sigter altid mod at minimere gener mest muligt for de daglige brugere af bygningen, samtidig med, at vi sikrer, at renoveringsprojektet fuldføres til tiden – og inden for budgettet.

500+

Opgange renoveret

20+

År i branchen

Vi tilbyder en altomfattende løsning

Vores mål med Opgangsrenovering har altid været at være en pålidelig og kvalitetsbevidst partner i byggebranchen. Og den tilgang holder vi stadig fast ved i dag.

Med opgaver i Storkøbenhavn og i store dele af Nordsjælland også har vi udført over 500 succesfulde trappeopgangsrenoveringer. Derfor er I i trygge hænder, når I vælger os.

Vores fornemmeste opgave er at imødekomme hver eneste kundes unikke behov og forventninger. Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring, der gør os i stand til at udføre både små og store projekter med samme høje kvalitet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at renovere jeres trappeopgang? Så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi ud af et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på 23 31 50 65, sende en mail til kontakt@opgangsrenovering.dk eller udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe jer!

  • Specialister i opgange

    Vi har i mere end to årtier beskæftiget os næsten udelukkende med renoveringer af trappeopgange og bagtrapper.

  • Vi sikrer høj kvalitet

    Uanset hvilket projekt vi står med, kan du forvente et veludført resultat i høj kvalitet. Derfor kan du trygt vælge os.

  • Totalentreprise

    Skal vi varetage hele projektet? Vi sørger for alt koordinering og dialog, selve udførelsen og den endelige slutrengøring.

Book et uforpligtende møde